buna ziua!!! azi venind de la munca,eu fiind sofer pe o duba si avand ff mare nevoie de permis,azi l-am daruit domnilor cu cascheta!!!#-o Sa va explic cum sa intamplat; venind de la munca cu masina de firma,in jurul orei 16,un nene din fata mea vad k reduce brusc viteza la 45km/h,atunci gandinduma(prost)k nu aveam nevoie decat de 10m sa-l depasesc,bineinteles fiind linie continua,am efectuat manevra de depasire...=D> imediat dp ce am reintrat pe banda mea,am zarit un echipaj(MCV)radar stand la panda:O,apropiinduma de ei,il vad pe nenea politist k imi face semn s opresc si bineinteles si pe cel care lam depasit sa stea de martorX-( pana aici sper k s-a inteles:help:. acuma s va explic carei nemultumirea mea cea mare:mi-a fost suspendat permisul p 30zile si amenda d aprox 150 RON!!!ok! dar... eu nu am semnat PV deoarece am crezut k poate dak nu-l semnez castig cva mai tarziu!!!:dance4: . Ideea este k voi depune o contestatie pt a incerca sami recuperez permisul k am fff mare nevoie d el...contestatia mea ar fi urmatoarea:::marcajul continuu nu se prea recunoaste k ar fi continuu(este un drum mai neingrijit)iar indicator de depasire interzisa nu exista:belay:. voi face o contestatie pe acest motiv..este posibil sa-mi recuperez inapoi permisul??? si ar mai fi o intrebare,cum aflu de pe net daca drumul cutare este prevazut cu linie continuua??? si inca cva,sar putea sa nu ma fi inregistrat acel aparat al lor,deoarece nu au vrut sami arate inregistrarea,si consider si eu,vizual,k nu mau inregistrat! Rog datimi un rasp dak ar mai avea rost s fac contestatia!?!?!#-o:((:((:((
puteti face contestatie pe motivul ca nu exista semn de circulatie si marcajul nu era vizibil.
nu aflati pe net daca drumul respectiv e " prevazut cu linie continua ", dar puteti afla daca v-ati aflat in una din situatiile in care depasirea e interzisa si va dati seama daca puteti castiga contestatia sau nu pe motivul invocat