avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dupa somaj mai pot beneficia de ajutor de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dupa somaj mai pot beneficia de ajutor de somaj?

as dori sa stiu daca dupa 6 luni de somaj mai poti beneficia de ajutor de somaj sau altceva in conditiile in care nu imi gasesc de munca.
Cel mai recent răspuns: andreea nicoleta , utilizator 21:02, 11 Noiembrie 2010
1. Veti beneficia de indemnizatie de somaj de fiecare data cand veti indeplini conditiile:
- sa va inceteze CIM din motive neimputabile;
- in ultimele 24 de luni sa aveti 12 luni lucrate si cotizate la somaj.
2. Lunile in care ati fost in somaj nu sunt luni de cotizare la somaj.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj shure shure dupe expirarea perioadei de somaj , cat timp trebuie sa lucrez , pt a putea beneficia iar de ajutor de somaj (vezi toată discuția)
Acordare ajutor somaj - caz particular cstmihai cstmihai Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la dreptul de a primi ajutor de somaj intr-un caz particular si anume. Am lucrat timp de 3 ani intr-o companie A ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a beneficia de somaj noemi_88 noemi_88 am o nelamurire.am tot cautat informatii despre somaj si tot nu am inteles cum stau treburile.momentan nu lucrez si nu gasesc un job bun si as vrea sa primesc ... (vezi toată discuția)