avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... ACTE NECESARE PTR ANGAJARE CA ASISTENT MEDICAL IN ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

ACTE NECESARE PTR ANGAJARE CA ASISTENT MEDICAL IN STRAINATATE

AS DORI SA STIU DE CE ACTE AM NEVOIE PTR A MA ANGAJA CA ASISTENT MEDICAL IN STRAINATATE?EU AM TERMINAT FACULTATEA DE MEDICINA SI FARMACIE ,SPECIALIZ.ASISTENTA MEDICALA,GENERALA IN ANUL 2009.NU AM EXPERIENTA IN DOMENIU SI NU AM FACUT VOLUNTARIAT.CEI DIN STRAINATATE PUN CONDITIA CA CEL CARE DORESTE SA FIE ANGAJAT TREBUIE SA FI FACUT VOLUNTARIAT?MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: iulianasab , utilizator 23:14, 11 Noiembrie 2010
huh...cate topicuri ai de genu ? :)... parca am mai raspuns undeva..la intrebarile acestea..
ms ptr raspuns.putem discuta pe mess?ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Asistent medical cu studii superioare Alexandra Anca Alexandra Anca Sunt asistent medical cu studii postliceale si lucrez in departamentul de ANESTEZIE -TERAPIE INTENSIVA cu competenta in TRANSFUZII. Sunt student in anul IV la ... (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat pentru asistenti medicali generalisti si asistenti de farmacie anyany_34 anyany_34 Buna ziua. Sunt absolventa a cursurilor postliceale de asistent medical generalist (din 2008) si asistent de farmacie (din 2014). In ce conditii as putea sa ... (vezi toată discuția)