Buna seara. As dori sa aflu, va rog, ce cheltuieli sunt deductibile in cazul unei Intreprinderi individuale in cazul in care aceasta are un profit minim estimat de 100 ron. Cheltuielile pe care le-am estimat sunt 1400 ron/luna. Cum pot sa le deduc daca profitul estimat ramane in continuare 100 ron? Daca trebuie sa modific profitul estimat ce suma trebuie sa fie sa pot deduce 1400 ron/luna?
puteti pune un venit brut estimat de 2500 ron,cheltuieli 1400 ron.si un venit net estimat de 1100ron si veti plati un impozit de 176ron,deoarece impozitul reprezinta 16%din venutul net estimat,ptr.intreprinderile individuale.daca doriti mai multe informatii imi puteti trimite un mesaj privat.
Daca am profitul estimat doar de 100 ron si am cheltuieli legate de Intreprinderea Individuala in medie de 900 ron/luna nu pot deduce decat in limita unui procent din profitul estimat?
Buna seara
Estimarea de care vorbiti are rolul de a se putea determina un impozit anticipat , conform declaratiei de venit anticipat pe care o II are obligatia sa o depuna .
Veniturile realizate si cheltuielile efectuate efectiv pot fi oricat de mari sau de mici , raportate la acea estimare .