avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cheltuieli deductibile Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cheltuieli deductibile Intreprindere Individuala

Buna seara. As dori sa aflu, va rog, ce cheltuieli sunt deductibile in cazul unei Intreprinderi individuale in cazul in care aceasta are un profit minim estimat de 100 ron. Cheltuielile pe care le-am estimat sunt 1400 ron/luna. Cum pot sa le deduc daca profitul estimat ramane in continuare 100 ron? Daca trebuie sa modific profitul estimat ce suma trebuie sa fie sa pot deduce 1400 ron/luna?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2010
Angie_31, utilizator
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:58, 12 Noiembrie 2010
puteti pune un venit brut estimat de 2500 ron,cheltuieli 1400 ron.si un venit net estimat de 1100ron si veti plati un impozit de 176ron,deoarece impozitul reprezinta 16%din venutul net estimat,ptr.intreprinderile individuale.daca doriti mai multe informatii imi puteti trimite un mesaj privat.
Daca am profitul estimat doar de 100 ron si am cheltuieli legate de Intreprinderea Individuala in medie de 900 ron/luna nu pot deduce decat in limita unui procent din profitul estimat?
Buna seara
Estimarea de care vorbiti are rolul de a se putea determina un impozit anticipat , conform declaratiei de venit anticipat pe care o II are obligatia sa o depuna .
Veniturile realizate si cheltuielile efectuate efectiv pot fi oricat de mari sau de mici , raportate la acea estimare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii la stat intreprindere individuala byiutzis byiutzis Buna ziua, Vreau sa infiintez o intreprindere individuala, si doresc sa aflu ce contributii trebuie platite la stat si ce acte se depun si unde dupa ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala nou infiintata niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am o intreprindere indiv infiintata acum si vreau sa fiu sigura ca nu gresesc. Va fi neplatitoare de ... (vezi toată discuția)