avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cedare teren in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cedare teren in folosul comunitatii

primarul comunei agigea a dat o hotarare locala , sa donam in folosul comunitatii cu act notarial fara a cere despagubiri, 10 m din terenuri intravilane pt a face o sosea ce va tine maxim 10 km. ideea e ca eu nu vreau sa cedez dar ma lovesc de lucrul acesta fiind specificat in certificatul de urbanism pentru constructie locuinta. nefiind PUZ-ul facut eu trebuie sa l fac tinand cont de conditiile din certificatul de urbanism. intrebarea mea este: in cazul in care fac acest puz cu , conditiile din C.U dupa aceea sunt obligata sa cedez partea aceasta de 10 m? adica mai pot face ceva apoi? deoarece eu merg cu actele acestea , as dorii sa merg, pana la autorizatia de constructie, iar in cazul in care nu mi se da, sa dau aceasta primarie in judecata.

va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: flo1982 , utilizator 08:12, 12 Noiembrie 2010
maxim 1 km am vrut sa zic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expropriere flo1982 flo1982 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu legea exproprierii sau sa ma lamuriti daca, primarul comunei unde am un teren intravilan, a dat o hotarare a consiliului ... (vezi toată discuția)
probleme cu scoaterea din circuitul agricol al unui teren extravilan clau1858 clau1858 Buna seara As dori sa va intreb ce pot face daca am scos din circuitul agricol un teren situat in extravilan si in certificatul de urbanism este mentionat ... (vezi toată discuția)
Cerere certificat urbanism intravilan faneata urgent cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua , deschid un nou topic la problema mea deoarece sau modificat unele aspecte din C.F. O parcela de teren initial extravilan a fost trecuta in ... (vezi toată discuția)