avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general MediHelp International - asigurare medicala privata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

MediHelp International - asigurare medicala privata

Buna ziua,

Daca am incheiat o asigurare medicala privata de la o companie, MediHelp International, mai trebuie sa platesc si asigurarea de stat? Eu fiind pfa..

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 10:18, 12 Noiembrie 2010
Da, trebuie.

Legea 95/2006 art. 257
:offtopic:

@lolia : editati mesajul ,va rog . Denumirile explicite de firme, persoane etc sunt interzise de regulamentul de postare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu se mai platesc taxele de 10% si 0.5% pt pfa-uri ContSters159316 ContSters159316 stimati colegi rog o lamurire am aflat cum ca nu s-ar mai plati din septembrie taxele de 10% si 0.5 % pentru PFA-URI. stiti ceva? (vezi toată discuția)
Plata la sanatate pentru pfa smacicas smacicas Buna seara, mama mea este angajata de multi ani la C.N Posta Romana si este si PFA de vreo 4 ani,nu inteleg de ce trebuie sa mai plateasca sanatatea ca PFA ... (vezi toată discuția)
Cotizatia cas de ce este obligatorie? onicris onicris Buna ziua! Ma intereseaza ce posibilitate am sa nu mai cotizez la casa de sanatate. Ca angajat , e obligat angajatorul sa opreasca si sa plateasca, e clar. ... (vezi toată discuția)