avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot face recurs in Bucuresti ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot face recurs in Bucuresti ?

Buna ziua ,
Unchiul meu a pierdut un proces cu Casa de Pensii Vrancea . Are drept de recurs dar am inteles ca trebuie sa se adreseze Curtii de Apel Galati . Nu se poate sa facem recurs la Bucuresti ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mirelahanganu , utilizator 22:47, 12 Noiembrie 2010
Nu puteti face recurs catre o instanta judecatoreasca din Bucuresti. Avand in vedere faptul ca litigiul unchiului dumneavoastra are ca obiect pensii si asigurari sociale, procesul a fost pe rolul Tribunalului Vrancea. Tribunalul Vrancea se afla in circumscriptia Curtii de Apel Galati. Curtea de Apel Galati este instanta superioara unde se va judeca recursul unchiului dumneavoastra in conditiile in care va folosi aceasta cale de atac.
Atentie, recursul formulat in scris si motivat se depune la instanta unde s-a judecat procesul, in speta, Tribunalul Vrancea, aceasta instanta va trimite dosarul catre Curtea de Apel Galati, de unde justitiabilul va primi citatie cu termenul stabilit pentru judecata.

Va multumesc!
Ar fi fost mult mai bine dpdv al locatiei sa se judece in Bucuresti pentru ca desi are domiciliul in jud Vrancea , unchiul meu locuieste in Bucuresti . Nu am stiut ca asa stau lucrurile si va multumesc foarte mult ca m-ati invatat care sunt pasii de urmat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Apel lala2011 lala2011 sunt in situatia de a face apel. puteti sa-mi spuneti , procentual cat reprezinta apeluri castigate dupa fond pierdut? cam la 10 fonduri pierdute se mai ... (vezi toată discuția)
Recurs sau nu..!!! LYLA LYLA VA ROG SA IMI DATI UN SFAT CUM POT GASI PE INTERNET LISTA DE LA GALATI SA STIU DACA FOSTUL SOT A DESCHIS RECURS...DUPA APEL...LA UN PROCES DE DIVORT . (vezi toată discuția)