avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca la nivel de ramura, in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca la nivel de ramura, in cazul in care este aplicabil pentru 1 cod CAEN din 2

Buna ziua,
Ma intereseaza daca societatea are 2 coduri CAEN, dintre care pentru unul s-a negociat Contract colectiv la nivel de ramura (respectiv comert - cod CAEN 5145), acest Contract colectiv este aplicabil pentru societatea in cauza?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 17:33, 12 Noiembrie 2010
Depinde care este obiectul principal de activitate- in functie de acela se stabileste Contractul colectiv de munca la nivel de ramura aplicabil firmei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : contractul colectiv de munca la nivel de ramura se aplica la activitatea principala (caen 4941 ... (vezi toată discuția)
Ccm pe ramura comert beatrice culda beatrice culda Buna ziua, Stiind prevederile CCM pe ramura Comert care mai este in vigoare pana la incheierea unui nou contract: \" [i]Art. 3. - (1) Clauzele ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract colectiv neo2009 neo2009 Buna ziua, V-as ruga sa-mi raspundeti la 2 intrebari. Am cateva neclaritati in ceea ce priveste Contractul Colectiv de Munca la nivelul ramurii comert , ... (vezi toată discuția)