avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt copil

in martie 2011 mi se termina indemnizatia de somaj,si vreau sa imi bag actele pt indemnizatia de copil.Vreau sa stiu ce acte imi trebuie pt indemnizatia de crestere a copilului
Cel mai recent răspuns: Dorina Tarcea , Consultant resurse umane 12:10, 12 Noiembrie 2010
solicitati actele necesare la serviciul specializat din cadrul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? Clau_brinza Clau_brinza Buna ziua ! In legatura cu indemnizatia pentru crestere copil , am si eu unele nelamuriri : am fost in somaj pana la sfarsitul lunii martie 2011 , iar de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil, societate in insolventa, cim incetat csatlos_emoke csatlos_emoke Buna ziua! Am fost angajata unei societati, am intrat in concediu de crestere a copilului, (data nasterii a copilului: 26. ianuarie 2011) cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Despre somaj GavrilaSorina GavrilaSorina Subsemnata Gavrila Sorina vreau sa stiu dak pot beneficia de somaj dupa perioada de 2 ani de crestere a copilului,cu 1 martie 2010 mia inceput contractul de ... (vezi toată discuția)