avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executarea silita cand debitorul este in concediu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executarea silita cand debitorul este in concediu crestere copil

am facut un credit pentru nevoi personale, iar odata cu reducerea salariului cu 25% nu am mai putut onora plata ratelor. acum sunt concediu pentru crestere copil. in cazul in care poprirea nu se poate face din indemnzatia crestere copil, angajatorul are vreo obligatie fata de creditor?
Cel mai recent răspuns: avocatbadoiu , utilizator 12:52, 12 Noiembrie 2010
in mod logic, debitul nu are nimic a face cu faptul ca sunteti in CIC si angajatorul nu are obligatii fata de ei, insa dvs. da...;)
va multumesc pentru raspuns. stiam ca pe indemnizatia de crestere copil nu se poate face poprire, dar ma temeam ca, neavand alte venituri, institutia la care lucrez va fi obligata in vreun fel de catre creditor.
Exista riscul ca banca sa solicite executarea bunurilor mobile sau imobile pe care le aveti in proprietate si nu doar a sumelor de bani ce av revin sub forma de venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar teodorabalan teodorabalan Am avut la o banca un credit de nevoi personale pe care nu l-am putut achita din cauza micsorarii salariului si nici nu am putut plati la timp ratele.Banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita ioana257 ioana257 Buna Seara , In anul 2008 am facut un credit de nevoi personale din motive financiare nu am mai putut rambursa acest credit, zilele trecute am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)