avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar

Am avut la o banca un credit de nevoi personale pe care nu l-am putut achita din cauza micsorarii salariului si nici nu am putut plati la timp ratele.Banca respectiva dupa ce si-a luat dobanda a cesionat unei alte banci creditul dar si acesta a cesionat alteia.Eu practic tot ce am platit sunt doar dobanzile la acestea dar in continuare sunt datoare chiar mai mult.Ce pot face in acest sens?Mentionez ca acum lucrez pe un salariu modic deoarece sunt angajata cu 2 ore pe zi si nu am cum sa platesc si mai mentinez ca acest credit nu a fost girat cu nimic.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 12:15, 20 Februarie 2015
Anumite persoane nu stiu ca atunci cand au semnat un contract de credit, de fapt, au semnat un angajament variabil in detrimentul acestora si in favoarea bancii, cum ar fi modificarea dobanzii de referinta, aplicarea unor comisioane, cum ar fi cel de risc, de gestiune sau administrare ce, in fapt, duceau la o dobanda ascunsa crescuta, astfel datoria debitorului crescand de la luna la luna.

Salvarea vine din clauzele abuzive si studiul mai amanuntit al contractului semnat....

Mult Succes!
Salvarea nu vine sigur nici când apelezi 112, cu atât mai puțin când ai un contract de credit și nu îți respecți propriile obligații de plată.
Este falsă afirmația că nu ați girat cu nimic. Garantați respectarea obligațiilor de plată cu toate bunurile prezente și viitoare, din patrimoniul dvs., bunuri mobile, inclusiv venituri, căt și bunuri imobile.

Dacă nu aveți alte bunuri, vi se va pune poprire pe salariu, se va reține 1/3 dacă ceea ce obțineți depașește jumătate din salariul minim pe economie la nivel național.
Erată -vi se va pune poprire pe salariu, se va reține 1/3 dacă venitul peste sub salariul minim pe oconomie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit scadent- rate neplatite simonacordos simonacordos In 2007 am luat un credit de la o banca in valoare de 19.000 lei,in acel moment aveam loc de munca si nu eram casatorita.De la banca am primit un grafic de ... (vezi toată discuția)
Dobanda la suma poprita cica elena cica elena Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca la suma stabilita de executor trebuie sa platesc si dobanda?Am poprire pe salariu cate 300 lei lunar din august 2013 ... (vezi toată discuția)