Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca la suma stabilita de executor trebuie sa platesc si dobanda?Am poprire pe salariu cate 300 lei lunar din august 2013 pentru suma de 10900 lei si banca mi-a trimis scrisoare ca mai am de plata 5800 lei,deci in 36 luni eu nu am platit decat jumatate din suma stabilita de executor.Odoamna jurist a bancii mi-a spus ca pltesc si dobanda conform contractului de credit.Daca banca ma cesionat creditul si executorul a stabilit suma pe care trebuie sa o achit e normal sa platesc mai mult?Mai e valabil contractul incheiat cu banca daca aceasta a cesionat creditul si a dat dosarul la executor?Multumesc.
Trebuie vazut daca a fost pusa in executare suma ce o datorati la acea vreme sau intregul contract. Puteti lua legatura cu executorul si poate va lamureste el ce contine dosarul de executare. Este posibil ca banca sa calculeze dobanzi si penalizari pana la lichidarea integrala a datoriei.Mai trebuie vazut si daca lunar suma retinuta a mers catre executor sau banca a retinut alte dobanzi si diferenta a virat-o catre executor.
Suma care mi se retine se vireaza in contul executorului si acesta vireaza la randul lui bancii.In adresa facuta catre angajatorul meu executorul a specificat sa mi se puna poprire pana la achitarea sumei de 10900
Executare silita
feriha
buna ziua, am si eu o problema legata de executarea silita.
Am avut in contract de credit cu o banca in franci, nu am mai putut plati ratele in intregime, iar ... (vezi toată discuția)