avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Vreau sa divortez am doi copii unul de 8 ani si unul de 4 ani ,sotul bea ,nu contribuie cu nimic la cheltuielile casei si a copiilor ,nu ne mai intelegem,vorbeste urat cu copii si cu mine,lipseste noptile de acasa.Am si o problema casa este a mamei lui dar eu am facut credit sa punem centrala termica si sa platim datoriile la asociatie fiindca riscam sa pierdem apartamentul din cauza ca nu vrea sa contribuie la cheltuielile casei.Cum sa formulez cererea de divort si ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ali_78 , utilizator 15:29, 19 Februarie 2008
Vreti sa pastrati casa? Sau doar unele despagubiri pentru cheltuieli?
Ca nu cred sa aveti sanse cu locuinta.
ali_78 a scris:

.Am si o problema casa este a mamei lui...


Asta e o reala problema. Aveti unde sa mergeti cu copii?
precizare: eu achit ratele la creditul de peste 20000 de Ron ,am o rata de 700 Ron pe luna si este problema ca am si doi copii pe care trebuie sa-i cresc si salariul meu nu-l acopera in totalitate cand am facut creditul relatiile erau destul de bune si el este girantul dar nu mai vrea sa-mi dea bani .
Pai daca il plateati imprreuna acel credit, inseamna ca imbunatatirile sunt facute de amandoi...
V-am pus niste intrebari, ei eu si colega mea... daca ne raspundeti va spunem ce sa faceti... dar nu stim ce doriti....
Casa nu ma intereseaza , ma intereseaza creditul facut impreuna ca bunul respectiv ramane la el in casa ( cine va plati in continuare rata ca eu nu pot pleca cu centrala in spate), pensia alimentara pentru copii

Alte discuții în legătură

Partaj sasha25 sasha25 buna ziua. am trei probleme 1. am incheiat divortul si am repus pe rol partajul. la partaj am un credit de 20.000 euro facut la banca in care eu sunt platitor ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare coolgirl2014 coolgirl2014 Buna ziua, Problema sta in felul urmator, parintii mei vor sa treaca pe numele meu si al sotului casa care este propietatea lor.In schimbul casei noi va ... (vezi toată discuția)
Cum sa faca? gabytoma gabytoma Verisoara mea s-a separat de sotul ei dupa aproape 20 ani de casnicie (motivul:a inselat-o si a determinat-o prin purtarea lui sa plece la mama ei ).Inainte sa ... (vezi toată discuția)