Buna ziua,
Problema sta in felul urmator, parintii mei vor sa treaca pe numele meu si al sotului casa care este propietatea lor.In schimbul casei noi va trebui sa le dam parintilor mei o suma de bani, mult mai mica totusi decat valoarea adevarata a casei.Cum anume ar trebui sa procedam?sa facem contract de vanzare-cumparare deoarece vreau ca toate actele sa fie in regula si sa nu fie probleme mai tarziu.
Pe contract ar trebui specificata suma pe care o vor primi parintii sau valoarea casei cu adevarat?Am inteles ca atata timp cat vanzarea este intre parinti-copii va fi o reducere de 25%.Cam cat ne-ar putea ajunge actele luand in considerere faptul ca , casa respectiva are aprox.105 m2 si este construita in anul 1975.
Granituire
Lavinias
Buna seara,sper sa ma puteti ajuta intr-o problema legata de granituire.In anul 1970 tata a construit o casa din caramida,exact pe locul unei alte case pe care ... (vezi toată discuția)
Bani pt. casa
lumi13
Buna ziua,
Am urmatoarea problema:
Parintii mei vor construi o casa. Au aproximativ jumatate din suma necesara constructiei, pentru diferenta voi face eu ... (vezi toată discuția)