avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Vreau sa divortez am doi copii unul de 8 ani si unul de 4 ani ,sotul bea ,nu contribuie cu nimic la cheltuielile casei si a copiilor ,nu ne mai intelegem,vorbeste urat cu copii si cu mine,lipseste noptile de acasa.Am si o problema casa este a mamei lui dar eu am facut credit sa punem centrala termica si sa platim datoriile la asociatie fiindca riscam sa pierdem apartamentul din cauza ca nu vrea sa contribuie la cheltuielile casei.Cum sa formulez cererea de divort si ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ali_78 , utilizator 15:29, 19 Februarie 2008
romascanu a scris:

Aveti unde sa mergeti cu copii?
Da, la parinti dar vom fi 6 persoane in 2 camere
E cam inghesuit... Mergeti la un avocat sa va sfatuiasca ce sa faceti si cum sa procedati. Poate scapati si de credit...
E cam greu 6 oameni in 2 camere, dar parintii va primesc sigur?
Cine mai sta acolo in afara de parinti?
mai sta fratele meu cu sotia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj sasha25 sasha25 buna ziua. am trei probleme 1. am incheiat divortul si am repus pe rol partajul. la partaj am un credit de 20.000 euro facut la banca in care eu sunt platitor ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare coolgirl2014 coolgirl2014 Buna ziua, Problema sta in felul urmator, parintii mei vor sa treaca pe numele meu si al sotului casa care este propietatea lor.In schimbul casei noi va ... (vezi toată discuția)
Cum sa faca? gabytoma gabytoma Verisoara mea s-a separat de sotul ei dupa aproape 20 ani de casnicie (motivul:a inselat-o si a determinat-o prin purtarea lui sa plece la mama ei ).Inainte sa ... (vezi toată discuția)