avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cod caen
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cod caen

Ma intereseaza si pe mine care este noul cod caen al asociatiilor de proprietari. stiu ca pana acu era 9133-alte activitati asociative.
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 20:17, 21 Iunie 2011
9499 Activitati ale altor organizatii n.c.a.
multumesc.
dar in 2010 ce cod caen este, ca in decl de cas nu mai gasesc 9499 asa cum stiam eu?
Folositi cu incredere:
6832 - Administr.imob.pe baza de comision sau contract;
Succes!
Buna ziua .

Am rugamintea sa imi spuneti, va rog, care sunt codurile CAEN obligatorii pentru societatile care solicita autorizare pentru desfasurare activitate - administrari imobile ?

In legea 230/2007 art 35 alin 1 spune " .. persoane juridice....care au ca obiect de activitate numai domeniul asociatiilor de proprietari ori care au ca activitate principala administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract."

Sa inteleg ca daca am o societate cu obiecte de activitate secundare din alte domenii (dar cu obiect principal 6832) nu pot obtine autorizare ?

Alte discuții în legătură

noul cod caen doina62 doina62 De la 1 iunie s- schimbat cota de fond de risc.Asociatiile de proprietari aveau cod caen 9700( cf atentionarii declaratiei 112).Acum acest cod caen nu mai ... (vezi toată discuția)
Caen 6832 leuca_luminita leuca_luminita Cod CAEN: 6832 - Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract. aveti idee daca acest CAEN ar trebui sa fie activitate principala sau activitate ... (vezi toată discuția)
Caen asociatii de proprietari ANCA-ELENA ANCA-ELENA va rog frumos ce CAEN au ASOCIATIILE DE PROPRIETARI? (vezi toată discuția)