avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN 6832
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN 6832

Cod CAEN: 6832 - Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract.
aveti idee daca acest CAEN ar trebui sa fie activitate principala sau activitate unica?
Adica e CAEN sub conditie?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:34, 3 Decembrie 2011
Dupa cum stiu acest cod nu este supus nici unei limitari sau conditionari, Dar, v-as recomanda sa intrebati la Registrul comertului, sau intrati pe site-ul lor: www.onrc.ro
SUCCES !!!
Nu este supus niciunei limitari.
Am intrebat, deoarece am citit Legea 230 / 2007 in care se precizeaza la art. 35 ca asociatia de proprietari poate incheia "contract de administrare cu persoane juridice specializate si
autorizate, care au ca obiect de activitate numai domeniul asociatiilor de proprietari sau care au ca activitate principala administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract."
Si am cam intrat nitel in ceata...Lasand la o parte faptul ca nu reusesc sa incadrez in CAEN "obiect de activitate numai domeniul asociatiilor de proprietari "


Consultati acest site: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen stefutza3 stefutza3 Ma intereseaza si pe mine care este noul cod caen al asociatiilor de proprietari. stiu ca pana acu era 9133-alte activitati asociative. (vezi toată discuția)
S-a schimbat ceva la codul caen? ioanatodi ioanatodi Buna ziua Va rog sa imi trimiteti pe email ioanatodi@yahoo.com codul CAEN in vigoare. Pe google tot am gasit CAEN rev 2 2012 si sunt in ceata .... s-a ... (vezi toată discuția)
Cod caen bratubotan bratubotan Cine ma ajuta cu un cod caen specific activitatii de administrare a imobilelor (administrator la o Asociatie de Proprietari.) trebuie sa depun declaratia ... (vezi toată discuția)