avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 S-a schimbat ceva la codul CAEN?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

S-a schimbat ceva la codul CAEN?

Buna ziua

Va rog sa imi trimiteti pe email ioanatodi@yahoo.com codul CAEN in vigoare.

Pe google tot am gasit CAEN rev 2 2012 si sunt in ceata .... s-a schimbat CAEN ?
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 23:37, 27 Aprilie 2012
Va poate fi de folos:
[ link extern ] /
Buna ziua!
Eu sunt in intuneric total. Astazi la REG.COM, mi s-a spus ca nu pot schimba domeniul principal pe care-l vroiam pentru ca sunt coduri interzise, cu alte vorbe m-a lasat pe mine interzisa. Pe site-ul mai sus amintit sunt trecute niste coduri caen interzise, dar nu se specifica si cine da autorizarea pentru ele sau ce trebuie facut. Firma mea are domeniu principal agentii imobiliare, vroiam sa schimb cu administrare imobile pe baza de tarife sau contract, adica un amarat de administrator de bloc, stupoare ambele CAEN uri sunt pe lista obiectelor neadmise, ce reglementeaza aceste activitati, cine le aproba?

stie cineva?!
6832 Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract
www.avocatnet.ro/content/con...

Nu ati primit si o explicatie privind interzicerea acestui cod?
Din cate stiu doar CAEN 6910 este restrictiv.....cu siguranta colegii mei de forum va pot lamuri

Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata cod caen 6831, 6832 ravas ravas PE CERTIFICATUL CONSTATATOR EMIS IN TEMEIUL LEGII 359/2004, 6831 Agentii imobiliare LA CODUL CAEN 6832 ADMINISTRAREA IMOBILELOR PE BAZA DE COMISION SAU ... (vezi toată discuția)
Cod caen stefutza3 stefutza3 Ma intereseaza si pe mine care este noul cod caen al asociatiilor de proprietari. stiu ca pana acu era 9133-alte activitati asociative. (vezi toată discuția)
Caen 6832 leuca_luminita leuca_luminita Cod CAEN: 6832 - Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract. aveti idee daca acest CAEN ar trebui sa fie activitate principala sau activitate ... (vezi toată discuția)