avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Tatal meu a decedat in luna august 2010. Eu cu sora mea suntem mostenitoarele tatalui meu. De la ce data pot sa deschid masa succesorala eu si sora mea ?
Cel mai recent răspuns: calin felicia , utilizator 19:10, 12 Noiembrie 2010
mama dvs nu traieste? ar fi bine ca in intervalul de sase luni de la decesul tatalui dvs sa dezbateti succesiunea la notar.
Mama mea traieste dar a divortat de tatal meu acum 9 ani dar fara partaj.In urma divortului tatal meu i-a dat sorei mele 2 garsoniere prin contract de vanzare cumparare. Eu cu mama mea stau un apartament si apartamentul meu e pe numele meu si al mamei mele.Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu masa succesorala a tatalui meu?
puteti face partajul succesoral oricand
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie calin felicia calin felicia Parintii mei au divortat.La decesul tatalui sora mea a luat toata partea tatalui meu, care depaseste ca valoare partea care mi se cuvine mie din donatia ... (vezi toată discuția)
Succesiune VioricaC VioricaC Buna seara, Suntem 2 mostenitori si nici nu are copii. Sora mea este casatorita . iar sotul are 2 copii din prima casatorie. Si eu sunt casatorita Ambii ... (vezi toată discuția)
Urgent covadonga covadonga buna ziua.in anul 2000 sa cumparat o garsoniera pe numele tatalui meu si mama lui.in acte sant trecuti in ordinea urmatoare:numele tatalui meu specificandu se ... (vezi toată discuția)