avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare talon

buna ziua, am o problema careia nu ii gasesc rezolvarea si sper sa o gasesc aici. am cumparat o masina veche neinmatriculata de la un individ, el mi-a dat actele urmatoare brief mare (cartea de germania), carte de identitate de romania, contract de vanzare-cumparare in alb pe care l-am completat amandoi pe capota masinii, chitanta vamala din 1997 (anul in care masina a parasit germania si a ajuns in romania si a stat nemiscata pana in 2007 cand a fost facuta cartea de romania iar apoi a stat pana in 2009). eu am reconditionat masina, i-am schimbat culoaream iar acum vreau sa o inmatriculez in bulgaria insa am nevoie de talonul de germania (brief-ul mic). cum pot procura talonul dupa atat de multi ani ? orice sugestie este binevenita, va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 12 Noiembrie 2010
axyjamaicanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare romania Radu64 Radu64 Buna ziua! Sunt posesorul unei masini inmatriculate in Bulgaria, in luna aprilie anul curent am efectuat R.A.R. cu succes, masina am inscris-o in financiar, am ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte alexutzcl alexutzcl buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)