Am o mare problema la firma unde lucrez in momentul de fata.
lucrez aici de aproape doua luni.Am fost la interviu, am spus pretentiile mele, apoi a ramas ca ma vor contacta ei in cazul in care ma angajeaza sau nu. Ei bine, m-au contactat, iar oferta de salar nu mi-a convenit. Au venit insa cu un salar de relocare(oferta a fost facuta prin telefon) la care eu am acceptat sa ma angajez. Ei, acum mi se zice ca nu imi pot oferi salar de relocare numai daca ma mut in Blaj(aici este sediul firmei), dar eu m-am mutat din Jud. Hunedoara in Alba Iulia, din anumite motive personale. Insa, de exemplu sunt persoane care au domiciliul stabil in Alba, si s-au mutat in chirie in Blaj, iar acestor persoane li se acorda salariul de relocare. Exista vreo lege privind salariile de relocare?
pai daca stabilesti salarul tau prin telefon si faci negocieri prin telefon cum crezi ca cineva iti va da dreptate?
ai cum dovedi scriptic (acte) promisiunile telefonice? te intreb eu. ca daca le ai iti spun eu cum.
Fisa post
kty80
Buna ziua,
De doi ani ocup postul: consultant inginer petrochimist. Am primt foarte multe promisiuni. Totul a fost ok 6 luni, facand intr-adevar ceea ce ... (vezi toată discuția)