avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar de relocare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar de relocare

Salut,

Am o mare problema la firma unde lucrez in momentul de fata.

lucrez aici de aproape doua luni.Am fost la interviu, am spus pretentiile mele, apoi a ramas ca ma vor contacta ei in cazul in care ma angajeaza sau nu. Ei bine, m-au contactat, iar oferta de salar nu mi-a convenit. Au venit insa cu un salar de relocare(oferta a fost facuta prin telefon) la care eu am acceptat sa ma angajez. Ei, acum mi se zice ca nu imi pot oferi salar de relocare numai daca ma mut in Blaj(aici este sediul firmei), dar eu m-am mutat din Jud. Hunedoara in Alba Iulia, din anumite motive personale. Insa, de exemplu sunt persoane care au domiciliul stabil in Alba, si s-au mutat in chirie in Blaj, iar acestor persoane li se acorda salariul de relocare. Exista vreo lege privind salariile de relocare?

Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: muntean t.i. , utilizator 22:55, 9 Martie 2008
pai daca stabilesti salarul tau prin telefon si faci negocieri prin telefon cum crezi ca cineva iti va da dreptate?
ai cum dovedi scriptic (acte) promisiunile telefonice? te intreb eu. ca daca le ai iti spun eu cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar de relocare cerasela1986 cerasela1986 Salut, Am o mare problema la firma unde lucrez in momentul de fata. lucrez aici de aproape doua luni.Am fost la interviu, am spus pretentiile mele, apoi ... (vezi toată discuția)
Fisa post kty80 kty80 Buna ziua, De doi ani ocup postul: consultant inginer petrochimist. Am primt foarte multe promisiuni. Totul a fost ok 6 luni, facand intr-adevar ceea ce ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat de proprietar marriusf81 marriusf81 am nevoie,va rog de putin ajutor, intr-o problema. stau cu chirie, am contract de inchiriere si proprietarul locuintei mi-a cerut sa ma mut dar mi-a cerut sa ... (vezi toată discuția)