avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cazul ''AUTOBUZUL MORTII\" din Tulcea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cazul ''AUTOBUZUL MORTII" din Tulcea

Buna ziua,ma numesc bianca si sunt sigura ca sunteti la curent cu accidentul din Tulcea, soldat cu mai bine de 70 de raniti si 4 morti(eu fiind fiica unei dintre persoanele decedate).Am o intrebare care este procedura si in termen de cate zile se poate acorda despagubirea de la ITM tinand cont ca deja s-a constatat ca este accident de munca.Doresc sa mentionez ca in ciuda faptului ca lista vinovatilor este una complexa nu am primit niciun fel de ajutor financiar .#-o


In concluzie... care este momentul in care ITM considera ca este cazul sa cheme ruda decedatului cu dosarul
si despagubirea este direct proportionala cu salariul mentionat in contractul de munca?


Va multumesc pt intelegere!



Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:11, 12 Noiembrie 2010
Din ceea ce spuneti dvs ,este vorba de un dosar penal care are ca obiect ucidere din culpa.Eu va intreb altceva ,ati fost la Politie sau Parchet v-ati constituit parte civila,ati dat declaratii?
La ce despagubiri va referiti cand vorbiti de ITM?
Dvs veti primi despagubiri dupa solutionarea dosarului penal de la cei
vinovati si asigurator.Consultati un avocat ,nu stati asa ,sunteti dezinformata.
Va rog este vorba de mama mea ... nici nu se pune problema de dezinformare ... am semnat un contract cu o firma de avocatura si partea in care ma constitui parte civila .. despagubiri morale si alte... care contine o clauza de confidentialitate.
Nu vreau sa fac nicio referire la partea penala ... intrebarea se refera la despagubirea de la ITM ... intrucat deplasandu-se catre servici moartea sa este considerata accident de munca... Inca o data exista ceva care sa determine ITM ul sa cheme rudele cu dosarul? doresc sa mentionez ca se amana termenl de acordare de mai bine de o luna .. in functie de ce se amana as vrea sa stiu.
Rugati avocatii sa se ocupe sunt cei mai indicati sa va ajute in demersurile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime myuriel myuriel Buna seara. As dori foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare care ne macina familia . Socrul meu a avut un accident rutier in care a fost ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca cosmin311 cosmin311 Am avut un accident de masina in care a murit mama mea. Masina era pe numele lui tata si asigurarea RCA tot pe numele lui era. Eu am fost la volan in momentul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces. ce înseamnă să fii parte civilă într-un dosar penal? daniela lavinia daniela lavinia Buna ziua, Anul trecut tatal meu a decedat in urma unui accident rutier.Din spusele politistilor de atunci vina exclusiva a fost a tatalui meu,pentru ca nu a ... (vezi toată discuția)