buna ziua..sa ma ajutati daca se poate intr-o problema..lucrez in politia comunitara si acum cateva luni am desfasurat o actiune comuna cu cei de la control pe tramvai..am fost 4 agenti si 2 echipe de controlori ..repartizati 2 agenti cu fiecare echipa..se pare ca in acea zi s-a intamplat ca o persoana sa faca plangere penala ca i s-au solicitat bani pentru a nu primi amenda..descrierea a fost facuta nu pe numele unui agent ci impotriva unui agent de 1.70..slab ,..ceea ce nu corespunde descrierii mele ci mai mult a altui coleg..m-a trimis pe mine la audieri..m-a confruntat cu acea persoana si normal ca nu m-a recunoscut pe mine..si procurorul a decis sa imi dea Nup..faza e urmatoarea..eu nu vreau sa il am la dosar..pt ca daca as avea un viitor frumos..mi-ar dauna sa stiu ca am fost cercetat pentru asa ceva..chiar daca nu sunt vinovat..cum sa fac sa schimbe decizia de nup sau sa dispara?astept sugestii sau sfaturi
In mare,va inteleg emotiile si framantarile.Putine detalii,dar din ce inteleg este posibil ca a-ti fost trimis voit ,stiindu-se ca nu aveti vina.Privind nup primit este ok.A fost facuta o plangere si au fost derulate procedurile legale de cercetare iar acel nup demonstreaza tocmai nevinovatia dvs.Nu se poate sterge asa ceva,dosarul va exista,dar va ramine inchis si nu va apare nimic in cazier.Necazurile vor incepe cand aveti nesansa sa intalniti un procesoman care va folosii toate caile de atac,care nu sunt putine.Va doresc mult succes.
Nu va faceti niciun fel de problema! De ce sa schimbati acel NUP!? Cred ca sunteti prima persoana pe care o "vad" nemultumita ca a primit un NUP:) Orice persoana care poate raspunde penal este susceptibila de a fi parte intr-o astfel de procedura judiciara, dar acest fapt nu are nicio relevanta cata vreme prezumtia dvs de nevinovatia nu a fost rasturnata! Cazierul ramane curat... asa ca, si cu acel NUP puteti avea un viitor frumos:)
Ordonanta procurorului de NUP va dovedeste tocmai nevinovatia si nu aveti de sa aveti probleme.
In decursul carierei dvs,veti vedea ca veti avea destule situatii in care se vor formula plangeri neintemeiate impotriva dvs.
Se constata ca nu aveti culpa si totul este OK.
Au recut vremurile in care orice cercetare cauza probleme la "dosarul de cadre"
Numai cine nu munceste nu greseste.
Ordonanta procurorului in care s-a propus NUP va dovedeste nevinovatia.
In decursul carierei dvs,veti vedea ca veti avea destule situatii in care se vor formula plangeri neintemeiate impotriva dvs.
Succes!
Proces
cercetasa
am fost acuzat de loviri si alte violente.
pot sa l dau in judecata pe cel care m a acuzat ?
pe ce motiv ,care sunt pasii si ce daune ii pot cere? (vezi toată discuția)