este corect?
pe scurt cam asa ar sta treburile din punctul de veedre al medicului de familie.
de ce sinplu ei au bani si pot cumpara ce vor in Romnaia , iar justitia este "oarba".=D>
am avut mai multe concedii medicale .
acumulate cu depaseau 90 de zile.
eu nu am fost trimis la expertiza medicala ........ sum cica spune noile reglementari.:(
acum C.A.S. a luat legatura cu medicul de familie si i-a adus la cunostinta faptul ca sunt neclaritati cu respectivele concedii.
in caz de amenda din partea C.A.S. doamna doctor doreste sa se intoarca inpotriva mea si sa platesc eu aventuala amenda care cica incepe de la 500 milioane X-(X-(
spuneti si voi distinsi cititori ..... in ce tara sau in ce trib de pitecantropi mai exista atata nerusinare si prostie?
eu ca si cetatean platitor fara probleme cu nimeni sa ma trezesc din neglijenta medicului sa-i platesc amenda...............?#-oX-(
va multumesc anticipat si ssper ca nu postez gresit.#-o
Va multumesc frumos =D>
Stiu si eu ca este o aberatie, dar imi faceam grizi din cauza doctoritei .
Are o caruta de bani iar familia ei si mai multi.
Eu mi-am aratat buna vointa la telefon sa discutam si sa incercam sa rezolvam dar Ea mi-a replicat scurt;
" Daca voi fi amendata de C.A.S. si amenda minima 500milioane ne vedem la tribunal":O
Nu "caruta" ei de bani ari trebui sa va preocupe, ci faptul daca acele concedii medicale au fost eliberate intr-adevar pentru faptul ca dvs. erati inapt sa va prezentati la serviciu. In rest, de tot ce ati prezentat mai sus, raspund medicul si angajatorul.
Nu are motiv sa vacheme in judecata, decat daca ati modificat personal vreun certificat medical(in sens de prelungire), acesta fiind motivul depasirii celor 90 zile.