avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... C.A.S. amendeaza doctorul de famili cu 500 milioane ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

C.A.S. amendeaza doctorul de famili cu 500 milioane ..pacientul sa plateasca ..

este corect?
pe scurt cam asa ar sta treburile din punctul de veedre al medicului de familie.
de ce sinplu ei au bani si pot cumpara ce vor in Romnaia , iar justitia este "oarba".=D>
am avut mai multe concedii medicale .
acumulate cu depaseau 90 de zile.
eu nu am fost trimis la expertiza medicala ........ sum cica spune noile reglementari.:(

acum C.A.S. a luat legatura cu medicul de familie si i-a adus la cunostinta faptul ca sunt neclaritati cu respectivele concedii.
in caz de amenda din partea C.A.S. doamna doctor doreste sa se intoarca inpotriva mea si sa platesc eu aventuala amenda care cica incepe de la 500 milioane X-(X-(
spuneti si voi distinsi cititori ..... in ce tara sau in ce trib de pitecantropi mai exista atata nerusinare si prostie?
eu ca si cetatean platitor fara probleme cu nimeni sa ma trezesc din neglijenta medicului sa-i platesc amenda...............?#-oX-(
va multumesc anticipat si ssper ca nu postez gresit.#-o
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 19:02, 13 Noiembrie 2010
Va multumesc frumos =D>
Stiu si eu ca este o aberatie, dar imi faceam grizi din cauza doctoritei .
Are o caruta de bani iar familia ei si mai multi.
Eu mi-am aratat buna vointa la telefon sa discutam si sa incercam sa rezolvam dar Ea mi-a replicat scurt;
" Daca voi fi amendata de C.A.S. si amenda minima 500milioane ne vedem la tribunal":O
Nu "caruta" ei de bani ari trebui sa va preocupe, ci faptul daca acele concedii medicale au fost eliberate intr-adevar pentru faptul ca dvs. erati inapt sa va prezentati la serviciu. In rest, de tot ce ati prezentat mai sus, raspund medicul si angajatorul.
Lasati-o sa va cheme la tribunal, va pierde si mai mult si apoi o mai puteti actiona si dv. pt acest lucru.
Nu are motiv sa vacheme in judecata, decat daca ati modificat personal vreun certificat medical(in sens de prelungire), acesta fiind motivul depasirii celor 90 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical peste 90 zile fara viza bastti bastti Buna Am o problema si va rog sa ma ajutati : Un angajat din 27.09.2013 intra in cm din 01.10.2013 si are cm pana in 31.01.2014. In luna octombrie 2013 ... (vezi toată discuția)
Certificate medicale peste 90 zile, fara aviz comisie, luna inchisa in payroll-ce se poate face? alina.simo alina.simo Buna ziua, Lucrez in domeniul payroll si as solicita un sfat legat de certificatele medicale peste 90 zile. Dupa incheierea payroll-ului de iunie, am ... (vezi toată discuția)
Concediu de boala initial korkodus korkodus in luna mai am primit concediu de boala initial de la medicul de familie pe care ar fi trebuit sa prelungesc, dar din motive bureaucratice nu am reusit ... (vezi toată discuția)