avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii fiscale persoane care desfasoara activitati ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii fiscale persoane care desfasoara activitati independente

Buna ziua

Am incheiat de curand un contract de comisionar cu o firma de asigurari (broker).
Contractul este inregistrat la CSA (Comisioa de Supraveghere a Asigurarilor) si l-am inregistrat si la Administratia financiara.
Mi s-a eliberat un Certificat de Inregistrare Fiscala iar acum vreau sa stiu ce trebuie sa depun la Administratia Financiara si cand. De la firma cu care colaborez stiu ca ei platesc lunar impozit pe profit 10% iar eu trebuie sa platesc la inceputul anului urmator restul de 6%.
Dar nu stiu ce trebie sa fac cu asigurari sociale, somaj, etc.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de comision ContSters215113 ContSters215113 Buna ziua !am incheiat un contract de comision cu un broker de asigurari, si dupa ce am inceput sa fac asigurari am incercat sa imi aflu codul RAF, dar am ... (vezi toată discuția)
Pfi camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! Sunt agent asigurari si de curand am inchiriat un spatiu pentru a-mi desfasura activitatea.Am contract de agent cu un broker si m-am inregistrat ... (vezi toată discuția)
Pfi??? zfcristina zfcristina Buna seara! Am si eu o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta. Am incheiat un contract de colaborare cu o agentie imobiliara si pentru a putea sa incasez ... (vezi toată discuția)