avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite de nevoi personale

am un credit de nevoi personale de 3 ani.se poate rezilia contractul daca esti in urma cu o rata?la cate rate se reziliaza contractul?trebuie sa iti trimita somatie sau alceva de genul acesta?
Cel mai recent răspuns: adriri , utilizator 09:42, 14 Noiembrie 2010
Contractele de crtedit nu se reziliaza, decat dupa achitarea integrala a creditului.

Daca ati intarziat cu plata ratelor, ar fi bine sa contactati dvs. banca pentru o eventuala reesalonare a creditului... nu este bine sa asteptati sa primiti somatie sau sa va contacteze banca pe dvs. deoarece la acel moment va fi mult prea tarziu pentru a mai putea face ceva.
cam dupa 90 zile, trimit instiintare (daca nu uita), ca v-a cedat deja creanta
este vorba doar de o rata intarziere....nici macar 30 de zile nu sant..pot sa trimita dosarul la o societate de recuperare?sau se trimite dosarul doar dupa 90 de zile de intarziere?
Nu trimit asa repede dosarul la o firma de recuperare. Nici macar in baza de date a rau platnicilor nu va inscriu daca aveti mai putin de 30 zile intarziere.Sigur va vor contacta telefonic.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarzieri la plata ratelor summergiulia summergiulia din cauza unei probleme de sanatate am intarziat mai mult de 90 zile cu plata ratelor la imprumut.Avand in vedere ca niciodata nu am mai fost in aceasta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract credit nevoie personale dutu_claudiu dutu_claudiu Buna ziua, Am facut un credit de nevoi personale in 2007, dupa care fiind un bun platnic ni s-a propus sa facem refinantare in baza adeverintei de salariu. ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale garantat cu ipoteca antze antze Parintii mei sunt garanti ipotecari la un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca incheiat acum 3 ani. Pana in ianuarie 2009 toate ratele au fost ... (vezi toată discuția)