avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Art. 56 lit. j - model decizie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Art. 56 lit. j - model decizie

Buna ziua
Va rog sa-mi postati un model de decizie de incetare a unui contract de munca cu perioada determinata-art.56 lit. j- pentru a putea beneficia de somaj (sau spuneti-mi unde sa intru sa il copiez...sa poata fi redactabil)

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:11, 14 Noiembrie 2010
Puteti intra pe site-urile itm-urilor, care de cele mai multe ori au toate modelele de decizii.
S.C. *** SRL
Sediul: TIMISOARA
Cod unic: …RO ***……………
ITM 1406**
Telefon: 072***………………….



140***

DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA

nr………..
din data de.30.09.2010.................

S.C. ..***.......... reprezentată prin d-l (d-na) .....***.......
Având în vedere prevederile Legii nr.31/1990 cu modificările şi completările ulterioare cu privire la organizarea, funcţionarea şi conducerea societăţilor comerciale;
Având în vedere expirarea termenului contractului individual de munca nr 86***9, al domnului ***, CNP ***; rezolutia societatii


Vizând şi dispoziţiile art. 56 lit. j din Codul Muncii (Legea 53/2003);

DECIDE :

Art. 1. Începând cu data de ..01.10.2010......................... încetează raporturile de muncă a societăţii cu angajatul C***, CNP 175***25., CIM 86***9..... în funcţia de PAZ***, la S.C. *** SRL..de drept, la incetarea termenului pentru care a fost incheiat contractul, in conformitate cu prevederile art. 56 lit. J din Codul Muncii (Legea 53/2003).
Art. 2. Compartimentul juridic, personal şi financiar contabil vor duce la îndeplinire prezenta.
Art. 3. Împotriva prezentei decizii de încetare a contractului de muncă, susnumitul se poate adresa cu contestaţie la ...JUDECATORIA TIMISOARA...................……................ în termen de 30 de zile de la comunicare.
Art. 4. În termen de 5 zile de la încetarea raporturilor de muncă, prezenta decizie se va comunica la Inspectoratul Teritorial de Muncă în raza căruia societatea comercială îşi are sediul social.





Administrator ……………



copy :luck:paste
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
ContSters167247, utilizator
Va dau si eu un model:

SC ___________________________
Sediul_________________________
Tel/Fax: _______________________



DECIZIA Nr._______/_______________


Avand in vedere expirarea termenului contractului individual de munca incheiat pe perioada determinata cu dl / dna __________________________;

In temeiul art.56 lit. j din Codul muncii,

Administratorul SC ______________SRL, dl/dna _____________,


DECIDE:

1. Contractul individual de munca nr.____________/________________ incheiat cu dl / dna ____________, inceteaza cu data de _________.
2. Prezenta decizie se va comunica, in copie, celui in cauza, in termen de 5 zile.

3. Impotriva prezentei decizii de incetare a contractului individual de munca, salariatul se poate adresa cu contestatie la Tribunalul___________________ in termen de 30 de zile de la comunicare.


ADMINISTRATOR,
Data comunicarii __________________
Semnatura
salariatului ______________________
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Va multumesc foarte mult pentru ajutor si va mai rog sa-mi spuneti daca un astfel de contract(durata determinata) se desface cu Acordul partilor...e o casuta in REVISAL unde trebuie completat motivul modificarii contractului de munca(Iin cazul meu incetarea contractului)....
In Revisal, la "Temeiul legal", selectati "Modificare", "Incetare contract" si "art.56j".

Alte discuții în legătură

Decizie incetare de drept c.i.m tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am un salariat cu contract individual de munca pe durata determinata ( este strain refugiat din Africa,dreptul de sedere in ... (vezi toată discuția)
Exista un model de decizie pentru incetare la termen cim determinat? nicradu nicradu Buna ziua, Pana acum nu am avut salariati cu cim determinat si la inceputul lunii august avem cativa salariati carora le vor inceta contractele de munca pe ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca dus la scanat maiamaria maiamaria buna ziua. ce pot face in situatia in care am un salariat angajat pe durata determinata, si i-am dus carnetul de munca la Pensii, pt scanare, iar cu data de ... (vezi toată discuția)