In urma cu 2 luni am deschis legal un magazin tip coffe shop magazinul fiind un punct de lucru al unei firme mari cu aceeasi activitate.marfa pt magazin o procuram de la persoana care se ocupa cu achizitia si stocul pt toate punctele de lucru la firma respectiva iar ce cumparam venea insotit de factura si certificat de conformitate.in urma cu o luna jumatate la o saptamana dupa ce am deschis am avut un control si au fost ridicate monstre din marfa pt verificare laborator iar din 5 produse ridicate unul a fost cu probl gasinduse jwh 0,18,iar interesanduma am aflat k acest jwh face parte din lista cu droguri de mare risc.ma aflu intro situatie si probl noua si nu stiu eu ce vina am deoarece eu am fost cumparator de buna credinta si marfa avea factura si certificat de conformitate de la firma producatoare aceasta fiind din romania.Discutand cu un prieten care are si el alta firma de acelasi gen am descoperit k si el a avut control si acelasi produs cumparat de la firma respectiva are aceeasi problema cu produsul respectiv.Va rog sa ma ajutati cu un sfat,parere sa o scot la capat.
Va multumesc
Da, din pacate jwh-018 este drog de mare risc, inscris in Tabelul II din Legea 143/2000. Cu siguranta se va face dosar penal, daca nu s-a si facut pana acum! Trebuie sa va puneti de urgenta un avocat penalist. Daca lucrurile stau chiar asa cum spuneti dvs, inseamna ca este posibil sa va aflati intr-o eroare de fapt si aveti mari sanse sa scapati cu bine in final. Acum trebuie sa mai convingeti si organele de ancheta in acest sens... si cu siguranta se vor lasa greu coinvinse;)!
Naftalen -I-il=jwh-018, face parte din substantele interszise prin OG pentru completarea L nr 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri
Trebuie sa dovediti ca nu cunosteati continutul marfii livrate si neimplicarea dvs in comercializarea acelui produs,cu probe cu acte,martori,alte probe permise de lege.
Este recomandabila angajarea unui avocat,daca aveti posibilitati materiale,pentru a va asigura cele mai bune aparari ,pentru a va dovedi nevinovatia
Cumparare etnobotanice
mosuxl
buna ziua am si io o problema legata de produsele astea etnobotanice am cumparat in primavara anului trecut niste produse dintrun magazin din miercurea ciuc cu ... (vezi toată discuția)