buna ziua am si io o problema legata de produsele astea etnobotanice am cumparat in primavara anului trecut niste produse dintrun magazin din miercurea ciuc cu facturi si chitante la unele miau dat si bon fiscal apoi am mai vandut dintre ele la citeva persoane dupa care politia imi vine aca ma ia pe sus si imi zice k acolo erau droguri ceia c eu cumparind dintru magazin public deschis nu miam imaginat vreodata k ar fi droguri si la analize mia iesit un JWH-018 care cik e drog de mare risc acuma eu sunt vinovat pt k am cumparat din magazinul ala fizic deschis sau producatorul k nu mai inteleg . am mai citit si codul penal k mor torturat prin puscarie vreo 4 luni sa recunosc k io stiam de substanta aia knd eu nici nu o cunosc ceva despre acea substanta, si in codul ala penal am mai vazut k probele pentru analiza se ridica de la cel care se confisca dar trebuie sa se lase o monstra sigilata de cei de la politie in car de contraexpertiza dar nu miau lasat ei nimic acasa au luat tot. acum eu vreau sa fac o alta analiza dar produsele sunt tot la politie de unde sa stiu io k nu imi fac ei o shaorma de vorbesc singur dupa ceia k se practica am vazut pe la noi multe plus k erau 28 de pliculete pe care ei lor desfacut si au iesit 2,8g de fragment vegeta dar erau acolo doua loturi de unde stiu eu k nu miau amestecat ei cu jwh-018 k sa le iasa lor treaba acolo k sa ai ba de lucru si ei si acum ma judeca pe liber cu o incadrare de 10 20 de ani nu e placut sa cumperi dintrum magazin apoi te trezesti la politie k ai vandut droguri desi acel comerciant mi lea vandut legal io unul nu am vazut sau sa aud pe undeva k se vand droguri cu facturi si bonuri fiscale ce mi se poate intampla deacum incolo si plus de asta nu am avut treava niciodata in viatza mea cu politia va multumesc
In raport de probele care urmeaza sa se administreze,functie de antecedentele dvs,procurorul urmeaza sa coroboreze faptele cu probele si in final sa dispuna solutia
de ce ati acceptat sa cumparati fara bon fiscal ?
de ce ati vandut acele substante ?
daca le cumparati pentru consum propriu era un ainsa daca le-ati luat pentru a le vinde se presupune ca stiati ce contin.
nu cred ca nu stiati ce vindeti.
foarte complicata situatia.
ati dat numele magazinului ?
sau facut descinderi la acel magazin ?
pai am cumparat acele produse cu bonuri fiscale, facturi si chitante din acel magazin deci mi sau dat niste documente si pe acele facturui sunt toate datele necesare societatiii care mi lea vindut plus k si io am declarat ca le am luat de la magazinul respectiv care era deschis public, deci am facturi chitante si bonurile fiscale care imi sunt atasate la dosar care imi este pe rol