avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale drepturile P.F.A.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

drepturile P.F.A.

1) ca PFA ai dreptul sa faci comert ? care sunt limitele ?
2) ce conditii trebuie indeplinite pentru a putea oferi consultanta intr-un domeniu ?
Nivelul pregatirii cat de ridicat trebuie sa fie (in respectivul domeniu) ,sau nu se poate defini, depinde exclusiv de pretentile clientului ?
Cel mai recent răspuns: CORINACARMEN , utilizator 19:27, 18 Februarie 2008
Art.46(1) Cod fiscal: "Veniturile din activitati independente cuprind venituri comerciale, venituri din profesii libere si venituri din drepturi de proprietate intelectuala.....
(2) Sunt considerate venituri comerciale veniturile din fapte de comert ale contribuabilului, din prestari servicii....."
Punctul 21 din Norme detaliaza ce este scris in art.46.
In privinta "limitelor" , pentru ca discutia e ampla, ar trebui studiata Lg.300/2004

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul este pfa? catalinutzza catalinutzza Buna seara. Apelez la cunostintele dumneavoastra in domeniu pentru a lamuri urmatoarea problema : in primul rand, avocatul este persoana fizica autorizata? Si ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii martanichita martanichita Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca am incheiat un contract de prestari servicii pe perioada in care nu am fost angajata se ia in calcul sa stabilirea ... (vezi toată discuția)
Baza legala pentru un litigiu de munca monarobu monarobu Buna ziua ! Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu baza legala de care am nevoie pentru un litigiu de munca. Am nevoie de cadrul legal existent la data de ... (vezi toată discuția)