vreau sa-mi fac o casa si am gasit la o persoana un teren concesionat .vreau sa stiu daca dupa ce preiau concesiunea daca asa se face pot cumpara terenul .va multumesc
In principiu ,orice teren concesionat poate fi achizitionat , insa vanzarea se face la pretul de piata conform unei evaluari a comisiei de vanzare ....deci nu se renteaza fiind mult mai avantajos sa platiti anual taxa de concesionare care este de obicei mica ....
B-)
Daca persoana a concesionat de la o institutie publica nu puteti concesiona de la ea si in nici un caz cumpara.Daca a concesionat de la o alta persoana juridica... cred ca e complicat si asa. Subconcesionarea este interzisa....art. 8 din oug 54.
va rog frumos sa-mi spuneti care e baza legala ce sta la baza concesionarii unui teren ce face parte din domeniul privat al statului.Cunosc baza legala pt terenurile prop publica a statului.Doar atat!?????//////
Subconcesiunea
clau14
pot subconcesiona o parte a unui spatiu deja concesionat de o alta persoana de la Primarie?
va multumesc pentru raspuns, dar ma puteti ajuta cu un model de ... (vezi toată discuția)