avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul Concediu maternitate al doilea loc de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul Concediu maternitate al doilea loc de munca

Buna seara,
Care este baza de calcul a concediului de maternitate pentru al doilea loc de munca, in cazul unei persoane care s-a intors din concediul pt ingrijire copil, a mai lucat o luna de zile la primul loc de munca dar in acelasi timp s-a angajat si la al doilea loc de munca (dupa expirarea CIC, avand si aici tot o luna de zile lucrata), dupa care a intrat in concediu de maternitate pt al doilea copil? La primul loc de munca se ia ca baza de calcul salariul din luna lucrata + indemnizatia pt ultimele 5 luni CIC, dar la al doilea loc de munca??
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carla Georgescu , utilizator 22:50, 14 Noiembrie 2010
Pentru al doilea loc de munca baza de calcul este luna lucrata.
Deci baza este salariul pe luna lucrata care se imparte la 6 si se aplica 85%? Multumesc.
pai ce sa mai imparti la 6? Se ia venitul brut obtinut in acea luna si se aplica 85%
Am inteles. Credeam ca se reintrageste venitul obtinut pe ultimele 6 luni, ultima luna fiind salariul iar pentru celelalte 5 se adauga zero (pentru ca CIC nu se poate lua in calcul la ambele concedii de maternitate, ar fi o dublare).
Multumesc mult.
Cred ca amestecati ideile. Concediu de maternitate (sarcina si leuzie) se poate lua de la ambele locuri de munca.

Alte discuții în legătură

Metodologie calculare concediu prenatal popeasca popeasca Hello, lucrez intr-o institutie de stat, sunt in CIC pentru bb1, si sunt insarcinata cu bb2. as vrea sa opresc CIC-ul si sa intru in concediu prenatal, ... (vezi toată discuția)
Calcul salar in timpul concediului prenatal sammaria sammaria Buna seara,as dori sa stiu cum se calculeaza salarul in timpul concediului prenatal daca ue salarul de baza il am de 1000 de ron cat ar trebui sa primesc,si ce ... (vezi toată discuția)
Ajutor - calcul indemnizatie concediu prenatal!!! Gabriela Negrut Gabriela Negrut Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei in urmatoarea situatie: Incepand cu 19 mai 2009 angajata intra in concediu prenatal. In mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)