Buna ziua, Doresc sa imi deschid o firma in domeniul importului de produse medicale din china.Produsele vor fi trimise prin DHL sau EMS. Nu prea inteleg cum se desfasoara intrarea in tara a produselor si trecerea lor pe firma mea. As avea cateva intrebari
1) De ce documente este novie pentru acest import. Am inteles ca produsele trebuie sa aiba certificat CE si invoice. Mai e nevoie de certificat de proveninenta sau alte documente?
2) Trebuie sa incehi un contract cu persoana care imi trimite produsele, sau pur si simplu le trimite pe numele meu cu certificatul CE, si invoice-ul
3)Plata se face prin paypal. As putea sa fac plata prin paypalul prietenei mele, si sa specific vanzatorului faca invoice-ul pe numele meu? Cand face invoice-ul, trebuie sa ii dau alte date in afara de numele adresa mea? Partea asta nu prea o inteleg.
4)Cum ajung produsele pe numele firmei? La vama? sau trebuie ca vanzaturoul din china sa faca factura pe firma mea. Ce date trebuie sa ii dau.
Buna seara .
Sunt mai multe raspunsuri la problemele dvs., care le regasiti pe WWW.CUSTOMS.RO.
Gasiti acolo taxele vamale, documentele necesare importului si reglementarile vamale .
Succes !
Marius Bote .
Import china
mogo
Salutare!
Sunt PFA, infiintata mai mult pentru servicii si prin urmare nu era eficient sa fiu platitor de TVA.
Am oportunitatea de a cumpara niste ... (vezi toată discuția)