Daca recunoasterea de pe forum se coroboreaza cu alte mijloace de proba se poate sa ajute acuzarea.
Insa nu cred ca se va uza de asa ceva.
De aceea recomand eu de multe ori discutii verbale private in cauzele penale.
Ceea ce este scris pe forum se poate considera de organele judiciare ca fiind o scrisoare...
Tot ce ati scris pe aici este ca vindeti tigari, ca Politia stie asta si ca aveti o mama. Pentru asta cred ca au deja suficiente probe.
Nu v-ati scris nicaieri numele sau localitatea. Deci nu cred ca vor folosi conversatiile de pe Forum decat daca se coroboreaza cu altele, cum s-a aratat mai sus! In plus, ele nu sunt stocate pe hardul dumneavoastra, asa ca ei pot afla doar la ce ore ati intrat pe Avocatnet.
exista monitotizarea traficului pe internet?datele transmise,trec printr-un server.oricum,sunt probe mai solide.mai bine v-ati conforma.lupta aceasta este deja castigata.succes oricum.
Se poate accesa si verifica pe unde a intrat insa daca a scris din penitenciar trebuie sa o fi facut dupa telefon si nu de la calculator...si nu cred ca ar verifica cineva telefonul...;)
Abuz de incredere
cris_deo
Buna seara. Am facut o sesizare la politie pt un abuz de incredere , persoana pe care am reclamat-o a fost chemata la politie si si-a insusit fapta adica un ... (vezi toată discuția)