La licitatie se prezinta societatea X . La registrul comertului apar ca si asociati y si z. Toate actele cerute de catre autoritatea contractanta sunt semnate de catre o persoana A care spune ca este director al sociatatii si prezinta in acest sens o imputernicire care suna cam asa"sociatatea x imputerniceste pe dl A in calitate de director, sa semneze bla bla bla toate actele cerute in fisa de date a achizitiei". Si semneaza director A pe care pune stampila societatii. Deci A se imputerniceste pe el insusi ...Imputernicirea nu e valabila din punctul meu de vedere. Dar intrebarea este el este descalificat sau in perioada de clarificari i se mai poate cere o noua imputernicire semnata de catre asociatii societatii sau de consiliul de administratie???
Imputernicitul este cumva administrator al societatii?De obicei cand se procedeaza la asemnea operatiuni se hotaraste de comun acord cu ceilalti asociati .Personal cred ca ar trebui sa -i solicitati sa fie imputernicit de consiliul de administratie.
Si eu consider ca ar fi corect sa-i solicitati sa prezinte o imputernicire semnata de administratorul societatii/ sa faca dovada ca (prin fisa postului/hotarare AGA) are dreptul sa semneze astfel de doc. si sa angajeze societatea in relatii comerciale.
ii mai pot cere acest lucru acum ? pt ca a semnat deja toate actele ....deci imputernicirea va fi ulterioara semnarii acestora ...
Multumesc mult pt ajutor oricum.