avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

de ce acte am nevoie sa dau pe tatal copilului pt pensia alimentara si daca pot pot primi si din urma multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 14 Noiembrie 2010
liana32, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:15, 15 Noiembrie 2010
Va rog sa precizati in ce conditii vreti sa solicitati pensie alimentara.
La cererea de chemare in judecata anexati certificatul de nastere al copilului, iar, pe parcursul desfasurarii procesului, trebuie sa indicati locul de munca al tatalui copilului pentru ca instanta sa solicite firmei respective o adeverinta privind veniturile realizate de acesta in ultimele sase luni.
si copie dupa hotararea de divort daca aveti.
nu inteleg intrebarea
nu stiu unde lucreaza

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara anto_riana anto_riana buna ziua. cine ma poate lamurii daca pot cere pensie alimentara sotului pt un copil minor,prin instanta ,daca suntem despartiti doar in fapt iar copilul a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- debitorul lucreaza in strainatate ionalex ionalex buna seara.am si eu o prb legata de pensia alimentara si drepturile unui minor.am trait in concubinaj cu tatal minorului din 2005.el a plecat in strainatate la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ancamt ancamt Bună ziua! As avea câteva întrebări înainte sa acționez în vreun fel. Tatăl meu m-a părăsit când aveam vârsta de 5 ani și cu toate ca judecătorul ... (vezi toată discuția)