avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... teren
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

teren

Buna seara
Am cumparat 2 terenuri;unul cu contract de vanzare si pt celalalt am incheiat un antecontract si trebuie sa inchei actele pana in decembrie(in antecontract este mentionat faptul ca pot folosi terenul).Problema e alta ambele terenuri sunt ocupat de unul care nu vrea sa le elibereze.am depus plangere la poltie pt tulburare de posesie doar pt terenul care am act de vanzare cumparare. dar pana in momentul de fata nimeni nu m-a pus in posesia terenului.Dosarul a ajuns la parchet.As dori sa stiu daca trebuie ca cineva sa ma puna in posesia terenului si cine.Imi puteti spune ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia terenului.si unde ma pot adresa ca sa se rezolve si situatia mea.Ma gandesc la alta institutie.doresc sa stiu si ce drepturi am eu pt acel teren pt care am antecontract(daca in el scrie ca din data x am dreptul sa il folosesc) #-o
Cel mai recent răspuns: qeruta , utilizator 18:24, 15 Noiembrie 2010
Dupa ce incheiati contractul si pentru cel de-al doilea teren
sformualti actiune in revendicare, solicitand si lipsa de folosinta
pentru terenul ocupat.
Buna ziua !

Va trebui sa formulati si o cerere de chemare in garantie a vanzatorului, pentru evictiune - asta si in functie de cele stabilite in contractul de vanzare-cumparare...

Va recomand sa consultati avocat (caruia sa ii prezentati si documentele).

Cu stima,
av. M.L. Vatavu
Si pana atunci cum intru in posesia terenulu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren qeruta qeruta Buna seara Am cumparat 2 terenuri;unul cu contract de vanzare si pt celalalt am incheiat un antecontract si trebuie sa inchei actele pana in decembrie(in ... (vezi toată discuția)
Tulburare posesie augustin.bica augustin.bica Subiect: tulburare de posesie Buna ziua Am cumparat un teren dar problema e ca acest teren era dat de comunisti unor peroane.Mostenitorii au revendicat in ... (vezi toată discuția)
Anulare si reemitere antecontract de vanzare cumparare teren PRONET PRONET Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri vis a vis de efectele ce le produce un antecontract. Le mentionez mai jos si va multumesc anticipat pt orice ... (vezi toată discuția)