avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... us sbiect la care este o hotarare judecatoreasca def ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

us sbiect la care este o hotarare judecatoreasca def si irevocabila se poate relua ?

Am avut un proces de vizitare minor deschis de fostul sot care a avut loc si la care sa dat si o hotarare judecatoreasca care este definitiva si irevocabila de 4 lunisi fostul sot a mai deschis un proces acum tot pentru program de vizita minor .Se poate asa ceva? de ce nu se tine cont ca este irevocabil?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:52, 15 Noiembrie 2010
pentru ca oricand se poate cere modificarea programului de vizita. asta nu inseamna ca programul e stabilit asa pe veci.
Hotararile privind stabilirea relatiilor personale cu minorul nu au autoritate de lucru judecat, programul initial stabilit putand fi oricand modificat daca exista motive temeinice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna LilianEffect LilianEffect Buna ziua.La momentul actual,sunt divortata cu 2 copii minori in custodia mea,unul de 7 ani si unul care inca nu a implinit 2 ani.Daca tatal copiilor ar cere ... (vezi toată discuția)
Tatal renunta la legaturile personale cu copilul dar are custodie comuna diutza2012 diutza2012 Buna seara!eu am divorta acum 2 ani, in instata tatal a renuntat la legaturile personale cu copilul insa custodia este comuna este normal asa ceva?Eu acuma ... (vezi toată discuția)
Extindere program vizitare stefan_71 stefan_71 Buna ziua! In prezent am un program de vizitare minor stabilit de instanta de judecata si as dori ca in anul ce urmeaza sa-i aduc imbunatatiri in sensul de ... (vezi toată discuția)