Sunt coplatitor la un credit bancar unde este girat apartamentul,bun comun.Am primit de la banca respectiva o instintare pentru a plati rata ,in caz contrar voi intra in baza de date a celor rau platnici.Titularul creditului este fosta sotie cu care inca nu sa definitivat procesul de partaj,mentionez ca platesc lunar jumatate din suma datorat bancii,intelegere care am facuto cu fosta sotie pana la definitivarea procesului de partaj iar banca ma anuntat ca nu sa platit o parte din rata .Puteti sa imi spuneti modul de rezolvare a acestei probleme,se poate face ceva in sensul de a platii singur rata iar fosta sotie sa isi piarda dreptul de propietate din apartamentul cu care este girat acest credit de 13000 euro?
Puteţi face plata pe numele dvs.,dar beneficiază de aceasta şi fosta soţie din moment ce nu s-a terminat partajul.Dvs. puteţi cere instanţei de partaj ca să vă atribuie apartamentul şi să-i plătiţi fostei soţii partea ce îi va reveni în urma partajului.
Instiintati banca despre divort si partaj. Veti vedea dupa cine va prelua apartamentul si cine va face un act aditional cu banca pt a plati in continuare