buna. sunt Florin din Falticeni, Suceava. in luna iulie, pe 24, mi s-a spart geamul spate la masina. nu am stiut de cine. am fost la Politie si am facut o reclamatie. Politia a aflat autorul, acesta fiind un vecin. acesta a promis ca imi va repara luneta, de fata cu politistul, eu fiind naiv si l-am crezut. GRESIT! a trecut o luna si tot nu mi l-a pus, asa ca am fost din nou la politie si am spus asta politistului care se ocupa de caz, cerand urmarirea penala . Nici pana acum nu m-a ajutat Politia. Am trecut saptamana trecuta pe la politie , politistul spunandu-mi ca a aflat despre autorul faptei de la un "informator" din cartierul din cartierul in care locuiesc eu, dar pt a da da mai departe dosarul la Parchet trebuie sa il dea ca martor pe acel "informator" si nu vrea sa faca asta. va rog sa ma ajutati sa imi recupar prejudiciul. ce ar trebui sa fac mai departe??
In conditiile in care organul de cercetare a fost investit cu autoritatea de cercetare,
daca apreciati util si necesar pentru solutionare,aveti posibilitatea sa reveniti cu solicitare oficiala direct la organul de cercetare penala,sau sa solicitati parchetului responsabil comunicarea stadiului cercetarii,eventual solutia dispusa in cauza
dar ce pot face, eu sunt functionar public cu statut special(subofiter operativ principal-pompier.salvator=servant la pompieri. daca imi fac dreptate singur e vai de capul meu, ca trebuie sa fac o groaza de rapoarte. sa o las asa, sau sa caut un avocat, care! apropo, am fost la judecatorie si primul avoicat(a) ce mi-a iesit in cale a spus ca onorariul minim la un av. e de 1000 lei.
Cor
sindicalistul
codul ocupatiei pentru POMPIER SERVANT este 516104
va rog sa-mi spuneti daca nu am 12 clase(liceu) pot ocupa aceasta functie
va multumesc (vezi toată discuția)