George David 
	    	Contabil

George David 
	    	Contabil	    

Ana Muntianu 
	    	Consultant fiscal

Ana Muntianu 
	    	Consultant fiscal	    

Finexpert Grup SRL 
	    	Consultant fonduri europene

Finexpert Grup SRL 
	    	Consultant fonduri europene	    

~ final discuție ~
 baldovin_trandafira	                   

Am fetita care a terminat CONTABILITATEA SI AUDITUL AFACERILOR LA Universitatea Ovidius din Constanta in iulie 2015 si as vrea sa stiu:
1 - Ca sa poata deveni ... (vezi toată discuția)
	                    baldovin_trandafira	                   

Am fetita care a terminat CONTABILITATEA SI AUDITUL AFACERILOR LA Universitatea Ovidius din Constanta in iulie 2015 si as vrea sa stiu:
1 - Ca sa poata deveni ... (vezi toată discuția)

alin-m	                   

Pot sa-mi infiintez un PFA pentru activitatea de audit financiar? Am in vedere ca OG 44/2008 la art. 1 alin. 3 spune ca \"nu se aplica acelor activitati ... (vezi toată discuția)
	                    alin-m	                   

Pot sa-mi infiintez un PFA pentru activitatea de audit financiar? Am in vedere ca OG 44/2008 la art. 1 alin. 3 spune ca \"nu se aplica acelor activitati ... (vezi toată discuția)

magdalena iacobescu	                   

Lucrez ca si colaborator la o firma imobiliara de unde mi s-a spus sa-mi fac un PFI dar la Adminstratia Financiara din orasul meu Gaesti nu au auzit de asa ... (vezi toată discuția)
	                    magdalena iacobescu	                   

Lucrez ca si colaborator la o firma imobiliara de unde mi s-a spus sa-mi fac un PFI dar la Adminstratia Financiara din orasul meu Gaesti nu au auzit de asa ... (vezi toată discuția)