avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen

Care este codul CAEN pentru un atelier de service in electronica.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:40, 27 Februarie 2008
3314 Repararea echipamentelor electrice
3319 Repararea altor echipamente
3312 Repararea maşinilor
9511 Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice
9512 Repararea echipamentelor de comunicaţii
9521 Repararea aparatelor electronice de uz casnic

cam pe aici
Am un service gsm care pana acum cateva zile am avut cod caen 5274 iar acum 9512.
Stie cineva cam ce autorizari mai am nevoie pentru a repara telefoane mobile?
Va multumesc anticipat !
Am un service gsm care pana acum cateva zile am avut cod caen 5274 iar acum 9512.
Stie cineva cam ce autorizari mai am nevoie pentru a repara telefoane mobile?
Va multumesc anticipat !
veti depune o cerere si o declaratie privind activitatea desfasurata la ORC

de aici vor pleca copii de pe declaratie catre autoritatile ce va pot elibera autorizatiile de functionare

pentru activitatea desfasurata de dvs consider ca este suficienta declaratia depusa la ORC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se incaderaza la noma fixa? valscu valscu Buna ziua, Trebuie sa-mi fac PFA si am ales ca si coduri posiblie [b]3312[/b], [b]3313[/b], [b]3319[/b], [b]3320[/b], [b]9511[/b] . Imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Cod caen-dispecerat pt diverse reparatii casnice Rafaga Rafaga De ce cod caen si ce autorizatii as avea nevoie pt functionarea unui dispecerat pt diverse reparatii casnice? (vezi toată discuția)
Ce coduri caen trebuie trecute mitdan67 mitdan67 Vreu sa deschid un magazin in care sa pot vinde telefoane mobile si accesorii ,.calculatoare si accesori precum in acelasi loc si un service pentru repararea ... (vezi toată discuția)