avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Se incaderaza la noma fixa?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Se incaderaza la noma fixa?

Buna ziua,
Trebuie sa-mi fac PFA si am ales ca si coduri posiblie 3312, 3313, 3319, 3320, 9511 . Imi puteti spune daca vreunul din codurile CAEN alese se incadreaza in categoria cu norma fixa de venit? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalinu , utilizator 12:59, 19 Octombrie 2009
3312 - Repararea masinilor ................................................................... da
3313 - Repararea echipamentelor electronice si optice .................... nu
3319 - Repararea altor echipamente .................................................... nu *
3320 - Instalarea masinilor si echipamentelor industriale ................... nu
9511 - Repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice ...... nu

* Daca este vorba de obiecte de uz casnic, atunci da.

Pentru mai multe detalii va rog sa consultati OMF NR.1847/20.12.2003, dar atentie, lista contine activitati si nu coduri CAEN.
Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2009
ContSters77883, utilizator
Stie cineva de unde pot lua lista codurilor CAEN care se preteaza la norma fixa de venit?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen? adriana m adriana m buna ziua ,am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta ,ca nu mai stiu ce sa fac ,nu gasesc nici un cod potrivit activitati pe care vreau sa o desfasor in cadrul ... (vezi toată discuția)
Cod caen Adii Adii Care este codul CAEN pentru un atelier de service in electronica. (vezi toată discuția)
Infiintare firma - srl-d BiancaFlorea BiancaFlorea Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma care va avea ca domeniu de activitate: mentenanta calculatoare( reparare calculatoare, intretinere retele si ... (vezi toată discuția)