avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 ce cod caen?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

ce cod caen?

buna ziua ,am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta ,ca nu mai stiu ce sa fac ,nu gasesc nici un cod potrivit activitati pe care vreau sa o desfasor in cadrul firmei :montajul si intretinerea -mecanic si electric-si automatizarea liniilor industriale de bauturi sucuri,apa bere... Operatiuni de mecanica generala?2850 dupa cel vechi ; automatizari nu am gasit nicaieri in cod ,ce sa aleg?ajutati-ma cu o sugestie
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 19:19, 5 Iulie 2008
3320 - Instalarea masinilor si echipamentelor industriale
3319 - Repararea altor echipamente
va multumesc foarte mult pentru raspunsul promt primit m-ati ajutat enorm de mult ,nu stiu cum de am trecut peste acele coduri cand am cautat dar,inca odata multumesc
si eu sunt de acord cu codurile colegului.altceva nu am gasit mai potrivit, studiind CAEN.
Instalarea masinilor si echipamentelor industriale cod CAEN 3320 -
Repararea altor echipamente - cod CAEN 3319 -
va doresc succes si sa mai adaugati si altele!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se incaderaza la noma fixa? valscu valscu Buna ziua, Trebuie sa-mi fac PFA si am ales ca si coduri posiblie [b]3312[/b], [b]3313[/b], [b]3319[/b], [b]3320[/b], [b]9511[/b] . Imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Actualizarea vechilor coduri caen in actul constitutiv sorin_n30 sorin_n30 Buna ziua, Trebuie sa actalizez vechile coduri caen rev. 1 din actul constitutiv in noile coduri caen rev.2. Problema este ca in tabelul de corespondenta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu unele lamuriri. ... Alpin Florea Alpin Florea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu unele lamuriri. Doresc sa i-mi deschid un PFA sau un SRL, inca nu sunt hotarat care dintre ele, dar ca si ... (vezi toată discuția)