avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu unele ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu unele lamuriri. ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu unele lamuriri. Doresc sa i-mi deschid un PFA sau un SRL, inca nu sunt hotarat care dintre ele, dar ca si activitati as vrea sa fac diverse instalatii de automatizari electrice si electronice, pe langa acestea as dori si comercializare/montaj de kit-uri de actionari porti.
rugaminte mea ar fi sa ma ajutati in a alege ce cod CAEN ar fi potrivit pentru aceste activitati, sau daca sunt necesare mai multe care ar fi acestea.
Va multumesc anticipat.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Alpin Florea , utilizator 02:35, 24 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CAEN 3320, 4329, 3312, 9511, 4789, 4791, 4799. La prima vedere cam ăstea ar fi, dar mai verificați ca să fiți sigur.
Va mulțumesc frumos pentru informații.

Adrian ALBU a scris:

CAEN 3320, 4329, 3312, 9511, 4789, 4791, 4799. La prima vedere cam ăstea ar fi, dar mai verificați ca să fiți sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se incaderaza la noma fixa? valscu valscu Buna ziua, Trebuie sa-mi fac PFA si am ales ca si coduri posiblie [b]3312[/b], [b]3313[/b], [b]3319[/b], [b]3320[/b], [b]9511[/b] . Imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen? adriana m adriana m buna ziua ,am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta ,ca nu mai stiu ce sa fac ,nu gasesc nici un cod potrivit activitati pe care vreau sa o desfasor in cadrul ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete alinmihai alinmihai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc. Va rog, daca se ... (vezi toată discuția)