avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Asistenta juridica gratuita
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Asistenta juridica gratuita

Vreau si eu sa ma interesez despre un lucru pe care l-am auzut acum cateva zile.
Doar am auzit un zvon ca este in vigoare o lege care stipuleaza faptul ca bugetarii cu salarii mici si foarte mici gen sub 1000 sau chiar 500 lei beneficiaza de consultanta gratuita in cazul unui proces sau in cazul in care vor pierde un proces nu sunt obligati sa plateasca cheltuielile de judecata. Este adevarat ca exista o asemenea lege? Si care este accea??

Astept un raspuns cat mai compex,
O zi buna tuturor
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 16:27, 15 Noiembrie 2010
Este vorba despre OUG 51/2008 privind ajutorul public judiciar in materie civila.

[ link extern ]

Aici gasiti toate conditiile si procedura pt acordarea acestui ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata iosifica iosifica CAND UN COLECTIV DE ANGAJATI DAU FIRMA LA CARE AU LUCRAT IN JUDECATA DIN CAUZA NEPLATII SALARIILOR CATRE ANGAJATI SI NERESPECTARII CONTRACTULUI DE MUNCA A ... (vezi toată discuția)
Partaj - eventuala scutire de taxa? mariana74 mariana74 Am handicap grad.2 Va rog frumos sa Am handicap cradul 2 accentuat Am handicap gradul 2 accentuat asi vrea sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar maryuta maryuta ce se intampla daca nu mi se admite cererea de APJ ma obliga sa platesc taxa se poate sa o mai micsoreze sau ramane la aceeasi valoare (vezi toată discuția)