Un domn inginer evaluator mi-a evaluat o casa de vacanta nerespectand majoritatea din indicatiile din standardele internationale de evaluari imobiliare. N- a socotit uzura, valoarea materialelor inglobate care au fost din demolari , n-a socotit coeficientul de zonare al localitatilor dupa marime, numar de locuitori, n-a socotit prescriptiile referitoare la inaltimea interioara minima, si in final terasa neterminata a socotit ca si sufrageria finisata.Cu atatea greseli la cine ma pot adresa sa-mi cer dreptatea caci d.ul inginer are raspuns la toate.Pot ataca pentru malpraxis si sa cer despagubire, eventual va rog sa-mi dati legislatia care se poate folosi in caz de proces impotriva acestui evaluator.Va multumesc
Nu exista "malpraxis" la experti,dar daca greselile expertului au conotatii penale si le puteti si dovedi cu probe,puteti formulaplangere penala impotriva acestuia.
Puteti formula obiectiuni la raportul de expertiza,daca mai sunteti in termen,sau aveti posibilitatea sa solicitati efectuarea unei noi experttize de catre trei experti.
Recomandarea mea ar fi,daca aveti posibilitati materiale,sa apelati un expert-parte care sa va faca apararile din punct de vedere tehnic si sa formuleze obiectivele noii expertize,sa depuna coraport de expertiza..