avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Costul expertizei de evaluare a unui imobil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Costul expertizei de evaluare a unui imobil

Intr-un proces de partaj al unei case, as vrea sa stiu cat costa evaluarea acesteia si daca nimeni nu raspunde, de cate ori se poate cere evaluarea? Se plateste de fiecare data?
Costul expertizei de evaluare al unui imobil se poate situa intre 200 - 400 euro sau mai mult, functie de gradul de complexitate al evaluarii.

Puteti cere evaluarea de cate ori doriti, dar ar trebui sa aveti si argumente pentru reevaluarile ulterioare si, bineinteles ca platiti de fiecare data!
m.belu a scris:

Costul expertizei de evaluare al unui imobil se poate situa intre 200 - 400 euro sau mai mult, functie de gradul de complexitate al evaluarii.

Puteti cere evaluarea de cate ori doriti, dar ar trebui sa aveti si argumente pentru reevaluarile ulterioare si, bineinteles ca platiti de fiecare data!

In cadrul unui proces se poate solicita pe o problema anume o expertiza efectuata de un expert ,apoi se pot formula obiectiuni la aceasta lucrare daca instanta in urma deliberarii le considera intemeiate.
Se poate solicita apoi efectuarea unei noi expertize de catre trei experti,iar la aceasta in aceleasi conditii se pot formula obiectiuni.
Daca aveti posibilitati materiale,puteti apela la serviciile unui expert- parte care sa va ajute la formularea obiectiunilor si care sa depuna coraport la lucrarile care ar urma sa fie efectuate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica elena.popa elena.popa ce mai putem face pentru a se face lumina intr-un dosar penal?In urma cu 11 luni baiatul in varsta de 20 de ani a murit intr-un accident de circulatie ,nu din ... (vezi toată discuția)
Evaluari imobiliare incorecte feszijozsef feszijozsef Un domn inginer evaluator mi-a evaluat o casa de vacanta nerespectand majoritatea din indicatiile din standardele internationale de evaluari imobiliare. N- a ... (vezi toată discuția)
Avocat si expert ContSters185843 ContSters185843 s-a efectuat expertiza imobiliara dupa care avocatul fostei mele sotii a plecat impreuna cu expertul!!!!!!!!! este corect? multumesc (vezi toată discuția)