si daca eu l-as fi oprit sa-l conduc eu cu masina, ce ar fi crezut avocatul ei? daca incearca sa il influenteze?si dc expertiza nu mi se pare corecta? multumesc
Aveti dreptul sa formulat obiectiuni la raportul expertiza intocmit.
Aveati de asemenea dreptul sa solicitati instantei pe langa expertul desemnat prin tragere la sorti la efectuarea expertizei sa participe un expert consilier ales de dvs. si platit evident de dvs., ajutorul acestuia fiind extrem de important in formularea unor eventuale obiectiuni, mai ales daca acesta avea o alta opinie expusa intr-un coraport.
daca nu sunteti multumit de expertiza puteti depune obiectiuni...pe de alta parte, daca voia sa aranjeze ceva, nu cred ca trebuia s-o faca chiar atunci, de fata cu dvs....cred ca doar a vrut sa va sfiteze in stilul pur mioritic...
Expertiza tehnica
elena.popa
ce mai putem face pentru a se face lumina intr-un dosar penal?In urma cu 11 luni baiatul in varsta de 20 de ani a murit intr-un accident de circulatie ,nu din ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto
metronom
Buna ziua.
In cazul unei masini noi, de 1 an, care se afla in garantie si are km. foarte putini la bord se poate tine seama de factura si de valoarea ... (vezi toată discuția)