avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... avocat si expert
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

avocat si expert

s-a efectuat expertiza imobiliara dupa care avocatul fostei mele sotii a plecat impreuna cu expertul!!!!!!!!! este corect? multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:54, 30 Martie 2011
va multumesc. cu obiectiunile nu prea faci nimic, e al treilea expert care vine. dar in cazul in care suma mi se pare prea mare pot preciza ce s-a intamplat si pot cere incuviintarea altui expert din motive de lipsa de incredere?
incercati...sansele sunt insa minime...simplul fapt ca a plecat cu avocatul celelat nu este motiv intemeiat, mai ales ca partile trebuie sa asigure transportul expertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica elena.popa elena.popa ce mai putem face pentru a se face lumina intr-un dosar penal?In urma cu 11 luni baiatul in varsta de 20 de ani a murit intr-un accident de circulatie ,nu din ... (vezi toată discuția)
Expertiza neefectuata buni2007 buni2007 buna ziua.intr-un proces civil instanta a desemnat un expert pentru efectuarea expertizei.am platit suma fixata de instanta,pe 23 .03 este termenul fixat de ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto metronom metronom Buna ziua. In cazul unei masini noi, de 1 an, care se afla in garantie si are km. foarte putini la bord se poate tine seama de factura si de valoarea ... (vezi toată discuția)